Doris tekent giraffe Doris

Deze week is Doris met de oppas naar Blijdorp geweest. Daar heeft ze haar naamgenoot ontmoet, het girafje Doris. De kleine giraffe is met Pasen geboren.
We hebben Doris vooraf verteld over Doris, de giraffe. Dat vond ze wel bijzonder. Een babygiraffe die dezelfde naam heeft als jij. Ik vertelde dat ik best jaloers was, er bestaat geen giraffe met de naam Hendrik-Jan. Een speurtocht op internet leerde wel dat er een giraffe Inge bestaat. De langnek werd 3 jaar geleden in Berlijn geboren.

Vanmorgen tekende Doris haar naamgenoot. Inclusief staart met het kwastje. We wilden de tekening opsturen naar Blijdorp met het verhaal dat Doris Doris getekend heeft. Maar de tekening is al vergeven aan
het vriendinnetje Renske en haar jarige broertje Rik aan het eind van het veld.

Een gedachte over “Doris tekent giraffe Doris”

Geef een reactie