Zonder luier en droog

We hebben er nooit veel werk van gemaakt, het zindelijk worden ‘s nachts. De laatste weken viel op dat de luier ‘s morgens steeds vaker droog was. Daarom moesten we het eens proberen: zonder luier slapen.

Bed Mats

Speciaal om eventuele ongelukjes op te vangen, kocht ik gisteren speciale ‘Bed Mats’ van Huggies. Die dingen kosten per pak met 7 stuks 6,79 euro. Het verschil met de traditionele opvangmatjes is dat deze matjes het vocht absorberen. Eigenlijk ligt er een luier op het matras. Het moet helpen om het bed sneller te verschonen bij een ongelukje.

Droog

Of het werkt, weet ik niet. De grote meid heeft vannacht namelijk helemaal droog doorgebracht. Keurig! We hebben haar overladen met complimenten en zelfs wachtte er een klein cadeautje vanmorgen op haar. Haar eigen verbazing was wat minder groot, omdat ze gisteravond al overtuigd was van de droge broek.

Ik ben benieuwd hoe het de komende nachten vergaat.

Geef een reactie