Trouwen op het Binnenhof

Ik loop nog niet veel weken rond het Binnenhof, maar ik heb al snel ontdekt dat het Binnenhof een favoriete plek is voor trouwfoto’s. Het stelletje komt ook altijd in een oldtimer aangereden en is in gezelschap van een fotograaf.

Oldtimer

Soms rijdt de oldtimer een stukje mee, maar meestal zwiert het gelukkige stel over de keitjes op zoek naar een leuk fotoplekje. Een plekje dat nog niemand op de foto heeft staan.

Torentjes Ridderzaal

Het ziet er natuurlijk imposant uit, een vrolijk stel met die twee torentjes van de Ridderzaal op de achtergrond. De poortjes geven de gelegenheid om allerlei geintjes uit te halen met licht en donker, een spel met de gewelven of de variatie tussen openlucht en overdekte ruimte.

Batterij journalisten

Best wrang om te zien: een vrolijk echtpaar dat afsteekt tegen een batterij journalisten die wachten op nieuws uit de ministerraad. Misschien wel over Jack de Vries. Of de overspelige echtgenoot afgetreden is. De hoop van het huwelijk passeert de vrees van een scheiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *