Strand klaar voor Libelle zomerweek

De Libelle Zomerweek kan van start op het Almeerse strand. Alles staat helemaal klaar. Ik had het al gezien bij het hardlopen. Het fietspad achter langs het strand was afgezet. Volgens de borden moest ik de alternatieve route volgen over de dijk. Natuurlijk was ik te eigenwijs en liep over het fietspad.

Af en aan

Dat was zaterdag en het ging. Vandaag is het ongetwijfeld wat minder goed toegankelijk. Vrachtwagens rijden af en aan om het terrein op te bouwen. De grote tijdelijke hallen moeten het publiek droog houden als de regen uit de lucht klettert.

Festivalterrein

Zo uit de trein ziet het er uit als een heus festivalterrein. Kosten noch moeite worden gespaard. Geld speelt geen rol. Weken van voorbereiding voor het enkele weekje voor alle Libelle-lezeressen. En lezers natuurlijk, al trof ik twee jaar terug slechts één enkele man aan in de enorme karavaan vrouwen.

Enthousiast over Almere

Eén weekje per jaar is een groot deel van vrouwelijk Nederland enthousiast over Almere om het daarna een jaar te verafschuwen.

Een gedachte over “Strand klaar voor Libelle zomerweek”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *