Kletsen langs de trambaan

Ze kletsen gezellig, vlak naast de trambaan. De tram – lijn 2 – komt in hun richting. Een dame verschuift het handtasje dat op haar schouder rust. De ander keuvelt rustig verder.

Tingelen

De tram nadert, begint te tingelen. Het helpt niet, de dames praten verder, dan zien ze de tram aankomen. Ze geven elkaar een afscheidkus. Zwaaien gedag. De tram komt nog dichterbij, remt al iets af. Ze zien niet dat ze in zijn spoor staan, ook al staan ze niet op de rails.

Claxon

Een claxon klinkt dreigend door het getingel heen. De dames zien niets, zoenen elkaar en fluisteren elkaar gedag. De tram komt met een vaartje in hun richting. Dan zien ze het en spatten uit elkaar. De ene de ene kant van de tramrails. De andere de andere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *