Als het waar is van die prachtdagen?

Als het weer volgend weekend net zo is als het afgelopen weekend, dan is de hulp van boven zeer beperkt. Gisteravond besprak ik nog even met Inge het weer. Het weer van zaterdag – voordat de regen kwam – is prima. Maar als de trailwalker het komend weekend zulk weer wordt als gisteren, dan wordt de 100 kilometer lange tocht nog eens extra zwaar.

Mooi weer

Nu belooft de Telegraaf dat het heel erg mooi weer wordt tot en met het weekend. Ik kijk naar buiten en zie nog een troosteloze aanblik. Het gras is vers gemaaid en de kauwtjes vliegen af en aan van en naar de dakgoot. Verder vooral motregen en grijsheid.

Blij vooruitzicht dat mij streelt

Als het vooruitzicht klopt – maar blij vooruitzicht dat mij streelt – dan kan het nog eens leuk worden komende zaterdag en zondag zo lopend over de Veluwe. Dan moet het echt van ons komen en kunnen we niets en niemand meer de schuld geven.

Vergeet niet ons te sponsoren »

Geef een reactie