Kappen

Weer verder met de voortuin. Het zijstukje dat de buurman eens typeerde tot ‘bush bush’ is nu weer een strak betegeld terrein. Als een traumahelicopter landen moet, kan hij weer terecht op het plein naast ons huis.

Recyclingperron

De gesnoeide takken van een week geleden heb ik gelijk weggebracht naar het recyclingperron. Daarna verwijderde ik een flink aantal uit de kluiten gewassen wortels. Net op tijd, want als de bladeren komen is het onbegonnen werk deze wildernis weg te krijgen.

Opborrelen

Nu kunnen de plannen opborrelen. Wat moeten we ermee? Eerst maar eens een fatsoenlijk hek er omheen en daarna wat planten planten.

Wat moet je met zo’n lappie grond. We dachten aan wat fruitbomen, een heus rosarium, een klein moestuintje of gewoon de boel laten verwilderen…

Een gedachte over “Kappen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *