Wilders en de hondenpoep

Nu we toch zo lekker met poep bezig zijn, het lijsttrekkersdebat van Eenvandaag vanavond sprak alleen maar over veiligheid, moslims en allochtonen.

Kappen
Vreemd dat de heer Wilders doorbreekt met zijn geluiden rond moslims, terwijl de gemeenteraadverkiezingen over de losse stoeptegel gaat, de straatverlichting, hoe vaak het groen geknipt wordt, de afvalbelasting, ozb en het vergunningenstelsel van de aanvraag van een dakkapel tot de kapvergunning van een berkenboom.

Terug op het poepverhaal, ik heb mij laten vertellen dat hondenpoep volksergernis nummer 1 is. Wilders zou dus veel beter kunnen scoren met een flinke aanpak van de honden. Immers alle honden veroorzaken poep, iedereen stapt in de drollen van die honden en die drollen zorgen voor een eindeloze hoeveelheid overlast. Mensen hebben er last van en ze voelen zich er onveilig en vies door.

Afschaffen
Afschaffen die honden. Geen enkele nieuwe hond mag het land in. Honden die zich misdragen moeten het land worden uitgezet en een hond die blaft, moet op trainingskamp, ze kunnen best met twee woorden spreken.

Het lijkt er soms op dat de Wildersstemmer een hondenbezitter is, want hij rept geen woord over de hondenpoep. Net als de anderen. Misschien is het een tegelwijsheid: politici kunnen alleen maar grote dingen beloven, want kleine dingen zijn zo moeilijk waar te maken. Het is veel gemakkelijker over de moslim te spreken, dan over de hondenpoep. Bij het laatste moet je namelijk echt iets doen.

En wat die honden betreft: iedereen een poepschep en elke drol die gefabriekt en achtergelaten wordt verhalen op de eigenaar van de hond voor de aardige prijs van 100 euro per drol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *