Nieuwe lay-out

Ik heb de blog maar eens een nieuwe vormgeving gegeven. Ik vond dat mijn blog niet echt meer veel uitstraling had en ook niet helemaal qua vormgeving bij mij en mijn onderwerpen pasten. Daarom heb ik vanmiddag een nieuwe vormgeving binnengehaald, die er heel aardig uitziet. Het is in de vorm van een boek, wat best past bij lezen en schrijven.

Voor de enthousiasteling, het template komt van een enorme verzameling templates voor de google blogger blogspot: http://btemplates.com/

Wat ik wel vind, is dat je geen voorbeeldsites kunt zien die de toepassing werkelijk gebruiken. Je krijgt alleen een ‘Lorum ipsum’-voorbeeld te zien. Nu maar afwachten of het geholpen heeft om onder de reacties mijn website op te geven als voorbeeld.

Een gedachte over “Nieuwe lay-out”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *