IJsbeertje Lars

Na de logé Boris is het enige tijd rustig gebleven, maar donderdag diende zich een nieuwe logé aan. Het jonge ijsbeertje Lars zat in de rugzak van school. Samen met een leesboekje Een ijsbeer in de tropen en een schriftje. Doris was deze week de gelukkige.

Lars is een ijsbeertje dat zijn vader kwijtraakt en in een tropische wereld terechtkomt. Een mooi verhaal over beertje in een wondere en kleurrijke wereld. De knuffel die bij het boek hoort, mocht natuurlijk in bed. Omdat hij een beetje stonk en er groezelig uitzag, is hij zaterdag in de wasmachine gegaan.

De lekker fris ruikende Lars is vandaag meegeweest naar de speeltuin.

In het mandje voorop de fiets van Doris en in het voorjaarszonnetje.

Lars mocht zelfs mee op de schommel.

En van de glijbaan.

Een leuk weekend zo samen met een logeerbeer en een verhaal.

Links
Doris kreeg het boekje Een ijsbeer in de tropen mee van Hans de Beer. Dit boek is uitgegeven door uitgeverij De vier windstreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *