Je bent zo lekker bezig Freek

‘Je bent zo lekker bezig Freek’, zingt al een paar weken rond op straat of op de werkvloer. De Gamma-reclame in de vorm van een rap is buitengewoon populair. En hij is ook best leuk. Het vertrouwde personage Freek-Willem rapt in het spotje over zijn kluskwaliteiten. En de clou met zijn bekende buurman natuurlijk is te leuk om hier te verklappen.

Het is een reclamespotje die leuk blijft en niet aan kracht inboet. Dat doen weinig reclames en de beelden in combinatie met de raptekst zorgen ervoor dat het blijft hangen. Daarom hoor je het op de straat.

Sinds een week is de lange versie met bijbehorend filmpje op Youtube te zien. Het is een erg leuk filmpje, boordevol met suggestieve tekst en beelden. Met van die typische Freek-Willem opmerkingen: ‘klussen is mijn ding’ en ‘Zeg jij nou Freek en ik fluister Willem’. De dames komen ook lekker los: ‘kom op schroef hem lekker vast Frekie’.

Het schijnt dat de lange versie om het kwartier in elke Gamma-vestiging draait. Of je dan als medewerker nog zo enthousiast en lekker bezig bent is de vraag. Ene Sasha90 merkt op Youtube op dat ze gek wordt van die ‘Gamma Gamma lekker los Frekie’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *