Versmelten

Laatst sprak ik iemand voor een interview. Hij zei dat de online wereld en de echte wereld steeds meer met elkaar versmelten en elkaar daarin aanvullen. Ik hoorde het verhaal met enige verbazing aan. Ook omdat ik die versmelting van de twee in het dagelijks leven nog niet ben tegengekomen. Het moet ook confronterend zijn om een lezer van je blog in het echt tegen te komen, maar het zal zeker een keer gebeuren.

Dat de echte wereld en de online wereld elkaar ontmoeten, bewijst het besluit van Twitter om het onderhoud aan de site even uit te stellen totdat de situatie in Iran wat helderder is. Het zou vervelend zijn de revolutie te dwarsbomen, te vertragen of zelfs te verhinderen door een update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *