Verstokt

De regen spetterde op de zonneluifel. Onder het rode afdakje dat moest beschermen tegen de zon, bleven de drie rokers droog. Ze trokken aan hun peuken en zagen er een beetje verkleumd uit, ondanks de warme dag buiten.

De trein reed in hoge snelheid voorbij, remmend voor het station Naarden-Bussum, maar ik zag het. En wat er op die luifel stond? Café De Peuk.

0 gedachten over “Verstokt”

  1. haha rokers! verdoemd om terwille van hun verslaving als kleumende mussen achteraf te staan. Net of je met een lichtgevend bord op je voorhoofd staat: kijk mij, een slaaf van een stinkstok die met 3700 verschillende chemicaliën behandeld is zodat ik mijn dagelijkse portie gif toch nog kan consumeren… en dan kuchen ze even om hun standpunt kracht bij te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *