Logistiek of techniek?

Wat was er eerst het logistieke probleem of de technische storing? Ik vroeg het mij af toen de dame van de NS het omriep vanavond. Mijn trein stond muurvast, bewoog geen kant op. De wissels deden het niet, want het computersysteem lag plat.

Faalde het computersysteem vanwege de logistieke problemen, of zorgde het computersysteem voor de logistieke problemen? Ik denk het laatste, maar waarom zou het eerste niet kunnen. Het verbaast mij dat Utrecht Centraal vaker door een computerstoring getroffen werd dan door een blikseminslag. Er zijn mooie oplossingen, maar die kosten teveel. Dat dit soort storingen meer kosten, staat buiten kijf. Maar daarvoor reizen de heren beslissers te weinig met de trein en te weinig via Utrecht Centraal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *