Vreemde poepjes

Een onbekende indringer is onze caravan binnengedrongen. Op ons bed lagen vreemde poepjes, met een uiteinde in de vorm van een slurfje. Vooral de bank heeft als schijtplaats gediend. Op de kleden lagen her en der de magere drolletjes verspreid. Zonder enig verder knaagspoor.
Geruststellend dat in het wilde bos nog dieren leven, maar welk dier het dan is, is de vraag die ons sinds donderdag heeft beziggehouden. Ze zijn te groot en te dik voor een muis, te klein voor een marterachtige. Het enige waar we op konden komen was een eekhoorn. Ook omdat helemaal niets aangevreten of geknaagd was.

Het poepboek komt ook op een eekhoorn met vergelijkbare drollen, uit een inzending van Heleen:
Heel goed mogelijk, ook omdat het dier geen winterslaap houdt en met de koude goed door het geopende raampje voor in de caravan is gekropen. Nu maar hopen dat hij weer buiten is, want uit voorzorg hebben we nu alles dicht gedaan.

2 pingbacks/trackbacks on “Vreemde poepjes

Geef een reactie