Verdonk door ijs gezakt

Kort voor de beurs het ravijn in kelderde, viel het aantal geschatte zetels van Rita Verdonk. Eindelijk is ze fysiek weer op de been, dan valt haar geschatte aantal kamerzetels.
Wat de banken nu ondervinden, ondervond Rita al. Ze had slechts één zetel en de peilingen vertelden dat het er meer waren, todat ze genadeloos werd teruggeworpen in haar kamerstoel: ze is de enige. Al die peilingen waren slechts fictieve zetels.
Nu probeert ze haar vrienden zwart te maken om het verdwenen geld en de verdampte zetels terug te halen. Voor haar geen Nederlandse overheid die bijspringt. Voor haar rest het gelijk van de rechtbank. Of dat aan haar kant is, is een speculatie waard.
Sommige gemeenten probeerden hun spaargeld te bevriezen op een IJslandse bank. Laat dat toevallig de gemeente zijn waarin Rita woont, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, belegd heeft in de IJslandse ijskast. Dat geld is ook verdampt in plaats van bevroren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *