Kruisbestuiving bij de gemeentegrens

ś Morgens in de krant, ’s avonds op televisie. Ik las vanmorgen een stukje over astrologie en sterrenkunde van Vincent Icke. Vanavond presenteerde de sterrenkundige het weerbericht van het heelal.
In één week zie ik het programma De Wereld Draait Door al een aardige kruisbestuiving maken met NRC Handelsblad en de grachtengordel. Maandag zat Pieter Steinz zijn eigen zaterdagrubriek dunnetjes op televisie over te doen.
Originaliteit, nieuwe gezichten en andere onderwerpen, bepalen volgens mij de kracht van een televisieprogramma. Nu wordt een circus gemaakt met artiesten die hun kunstje al ergens anders doen. Jammer, want er is veel talent dat onopgemerkt blijft. Alsof de wereld ophoudt bij de gemeentegrens van Amsterdam. Dat lijkt de oud-hoofdredacteur van Het Parool en ook van de Amsterdamse zender AT5 graag te willen uitdragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *