Mierzoet kan ook lekker zijn

Mierzoet was de laatste aflevering uit de derde serie van Maggie’s new life. We keken gisteravond de maandag uitgezonden aflevering. Er gebeurde van alles, iedereen en alles ging uit elkaar. Het huwelijk van Maggie dreigde opnieuw uit elkaar te spatten. Spanning genoeg om de hele aflevering uit te zitten.
Gelukkig eindigde alles in een mierzoete stemming en proefde het als een desert na een zware maaltijd. De smaakpapillen waren zo bedolven onder de vele smaakjes, dat alleen een heel zoet nagerecht nog werkt.
Is het erg? Nee, de makers van Cold Feet laten met Maggie’s new life zien dat ze ook minder extreem kunnen denken. De kracht van de serie zit hem in de ‘less is more’-gedachte. Juist het niet laten zien van cruciale scènes maakt ze extra sterk. Het houdt het verhaal op gang en laat heel veel aan de verbeelding over.
Dat het dan mierzoet eindigt impliceert alleen maar dat het ook weer fout kan gaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *