Smoorverliefd

Schaarste veroorzaakt de helft van de hype. Vannacht is de iPhone 3G te koop bij T-Mobile. Vijfhonderd exemplaren zijn vanaf 0.00 uur te koop bij het Rotterdamse filiaal aan de Lijnbaan en morgen bieden de rest van de filialen de mobiele telefoon aan.
Vanmiddag was ik even in het filiaal hier in de stad. Natuurlijk mocht de verkoper niet vertellen hoeveel van die dingen er waren, maar het waren er in elk geval niet meer dan honderd. Niks natuurlijk voor als een paar duizend Almeerders zo’n ding wil hebben.
Er zitten zoveel snufjes op, dat je bijna vergeet dat je ook nog kunt bellen. En hij ziet er ongelooflijk mooi uit. Zo mooi, dat ik normaal totaal ongevoelig voor gadgets, smoorverliefd ben op het toestel. Dat een beetje design zoveel doet.
Voor de rest is de campagne werkelijk voortreffelijk geregeld. Al een maand houden Apple en T-Mobile de geïnteresseerden in spanning. Eerst werd bekend dat ze vanaf 11 juli te koop zouden zijn, daarna dat T-Mobile het ging doen en pas vorige week vertelden ze wat de prijs van het toestel zou worden. Elke onthulling voelde als een groot nieuwsfout. Pure onzin natuurlijk, maar je wordt er smoorverliefd van.
Gelukkig ben ik nog niet zo verliefd dat ik de hele avond in de regen ga staan, zoals de Telegraaf vertelt.

Een gedachte over “Smoorverliefd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *