Omvormer

Als je ziet dat bijna alle winkelwagentjes op zijn, dan weet je eigenlijk al dat het te laat is. Vanmorgen toog ik vroeg naar de Aldi voor de omvormer die in het gat past van de elektrische aansteker in de auto. De omvormer tovert dan heuse elektriciteit uit de trouwe vierwieler. Ideaal als oplaadstekker voor mobiele telefoon en laptop.
Ik rende drie keer de winkel door met het kreupele winkelwagentje. Het voorwiel liet zich niet gewillig meedraaien, maar sputterde bij elke draai. De geldkluis en een vage waterpomp stonden in dozendik torenhoog. De omvormer van achttien euro was nergens te bekennen.
Een bedrijfsleider liep zenuwachtig heen en weer. Elke paar meter werd hij weer aangesproken waar dan die omvormer, of dat ding dat je in dat gat kan steken en waar je dan stroom uit haalt, toch lag. Hij herhaalde even geduldig als gestresst hetzelfde verhaal elke paar meter: ‘Nou, die waren er vanmorgen tot drie minuten na openingstijd. Daarna waren ze op.’

Een gedachte over “Omvormer”

  1. Ik had hetzelfde in Rotterdam. Om 12 uur bij de aldi geweest, kreeg te horen dat ze om 9 uur verkocht waren, daarna verwezen naar een andere aldi, daar waren ze ook verkocht. als laatst bij de kleiweg geweest , ook verkocht, TOEVALLIG was er NET 1 teruggebracht door een klant, de omvormer stond bij de kassa..

    Ik weet van lidl dat ze een boete gekregen omdat ze producten op de folder zetten, en vervolgens helemaal niet geleverd kregen, puur om klanten te trekken, aldi doet ook zoiets . Maar dan 3 omvormers per winkel, en dan uitverkocht verhaal !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *