Dictatuur van de minderheid

De wedstrijden Turkije – Tjechië en Zwitserland – Portugal gelijktijdig op twee Nederlandse publieke netten. Bij Studio Sport noemen ze het service, ik noem het een kwelling. Een minderheid pest de meerderheid met sport op televisie. Je maakt mij niet wijs dat iedereen in Nederland dat op televisie wil zien.
Als alternatief bieden de publieke netten detectives in de herhaling op het enig overgebleven Nederland 2. Buiten het gegeven dat ik elke dag een detective niet overleef, betwijfel ik of voetbalhatend Nederland gek is op het oplossen van een moord.

Als de supermarkt zou besluiten om naast bier dat iedereen zou willen drinken, alleen nog cola te verkopen als vochthoudende drank, dan zou iedereen de straat op gaan. Nu gaat alleen de minderheid op straat schreeuwen als Nederland een potje balletje trap wint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *