Picknicken

Het verhaal van Jip en Janneke, en een yup die z’n moeder vanmorgen trakteerde op een ontbijt in de buitenlucht. Ik rende langs het gezelschap en bedacht hoe leuk het zou zijn om vanmiddag te gaan picknicken.
Ik was net terug van het hardlopen en vatte de koe bij de hoorns. Gelijk de fietskar opgezet terwijl Inge het eten inpakte. Sientje had wat moeite met de open kar en sprong eruit toen we over de Amsterdamweg reden. Daarom maar de voorkant dichtgemaakt, zodat de twee door een gaasje moesten kijken.
Lekker rondje gefietst en in het Weteringpark een beschut plekje gezocht waar de broodjes tevoorschijn kwamen. Heerlijk gegeten en van de buitenlucht genoten. Doris rende achter de bellen die Inge blies. Sientje lag lief tussen ons in. Ik vergat alles en leefde heel even alleen in het nu.

Een gedachte over “Picknicken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *