Het gras groeit aardig

Het duurt niet zo heel lang meer, of ik kan met Doris op een afstand van vier minuten lopen naar de kinderboerderij. Nu moesten we vanmiddag nog wat verder rijden naar kinderboerderij De Stek. Het varkentje Bertje, de dwerggeitjes, de trotse pauw, de eenden en de kippen. Ze waren er allemaal weer.
Ook nu waren we te laat voor het leuke voer. Alleen een trits zakjes kippenvoer lag er nog. De grote eend die uit de hand eet, vond Doris een ‘beetje eng’. Ook de haan die op haar afvloog was iets teveel van het goede. Verder vooral plezier met de dieren. Bertje vindt ze lief.

Het gras van de nieuwe kinderboerderij groeit al heel aardig. Dat ontdekten we op de terugweg. We zijn even gestopt voor een foto. Het belooft heel wat te worden met de Dierenweide Den Uylpark. Ook met schapen, kippen, geiten en een varkentje. Deze dieren komen van Natuurcentrum Het Eksternest. Ik hoop dat de boel zo snel mogelijk open gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *