Verjaardag

Ze was al een beetje voorbereid en op de peuterspeelzaal was het net een thema geweest. Vandaag vieren we Doris’ derde verjaardag. Eigenlijk is ze dinsdag jarig, maar voor het bezoek vieren we het vandaag. Omdat het verschil tussen vieren en echt jarig zijn, lastig is voor een driejarige peuter, doen we alsof ze vandaag jarig is.
Ze snapt het heel aardig: zingen, cadeautjes krijgen, taart eten en slingers die hangen. Het ritueel van cadeaus op bed uitpakken ging erg goed. Ook omdat de boekjes die ze kreeg, van haar lievelingspersonage zijn: Hazeltje. Nu kreeg ze een groter exemplaar van Raad eens hoeveel ik van je hou en vier boekjes Hazeltje een heel jaar lang. Natuurlijk moesten we de verhalen gelijk voorlezen…

0 gedachten over “Verjaardag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *