Lekkere sneeuw

Lekkere sneeuw kraakt als je erop loopt, pakt zich samen als je het kneedt tot een bal en lekkere sneeuw smelt nauwelijks in je hand.
De sneeuw van vanmorgen had niets van lekkere sneeuw, was nat en als je er een stap op zette, bleef je voetspoor in water water. Ik wilde weer gauw weer naar binnen nog voordat ik een stap buiten had gezet.
Voor Doris niets van al deze referenties, meningen en ideeen over lekkere sneeuw. Voor haar was er vanmorgen toen ze uit het raam keek gewoon sneeuw, zonder een oordeel. Ze mocht gelijk naar buiten en holde in de witte wereld. Ook leerde ik haar een sneeuwbal maken, die zoals je ziet prachtig aankwam.
Dat zelfs natte sneeuw lekker kan zijn, bewijst Doris.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *