Angstkanon

Buitensporig is de aandacht van onze premier voor de film van Wilders. Een vreemde gewaarwording, onze premier die het aan de orde stelt onder zijn Europese collega’s. De bedreiging van een film die niemand gezien heeft en die de maker een ‘prachtige’ film noemt. Het is een gotspe dat de premier daar zoveel energie in pompt.
Wat zou er gebeuren als onze volksleider de negatieve energie van Wilders omzet in positieve aandacht voor de Marokkanen en Antilianen, de twee groepen mensen waar Wilders aanhangers zich vooral zorgen over maken?
Het is jammer iemand die steeds de verkeerde dingen de schuld van iets geeft, die zo graag als martelaar neergeschoten wil worden, zoveel aandacht te geven. Of het een prachtige of een tenenkotsende film is, de moslims voelen zich verplicht door het angstkanon Balkenende een aanslag te plegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *