Afscheid

Een periode afgesloten nu ook werkelijk de meubels van de babykamer verkocht zijn. We hadden de blauwe kast, de commode en het ledikant (met drie standen) in de aanbieding gezet op Marktplaats. Een serieus bod en de terugkoppeling van onze vraagprijs, leverde de verkoop op.
Vanmiddag zijn ze gekomen, een jong stel uit Nijkerk. Zij was helemaal verkikkerd op de blauwe meubels. Dat zijn de hormonen. Zwangere vrouwen raken direct helemaal in een zwijm bij het zien van ook maar iets dat met baby’s te maken heeft. Zo ook deze aanstaande moeder. De aankomende vader trok nog een ernstig smoel om zijn bedenkingen te uiten over de grote afmetingen. Ook hij ging overstag nadat ik het meetlint erbij had gehaald en vertelde dat het allemaal best meeviel.
Daarna de boel uit elkaar trekken met schroevendraaier en hamer en naar zijn auto verslepen. Het paste er allemaal in. Met een uurtje was het gepiept en was de babytijd voor ons afgesloten. We dronken met de kopers nog een kopje thee. Een erg lege kamer met een lange nagalm wachtte op ons.
Op naar de puberende peuter en daarna de peuterende puber.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *