Aangifte

Half Nederland zit vandaag achter de computer om de belastingaangifte op de computer te doen. Gelukkig geen mensen om mij heen die zingen ‘it’s easy’, maar het monotome gezoem van de wasdroger. Het andere zondagse werk gaat ook gewoon door.
De vraagtekens klikte ik regelmatig aan en er zitten best lastige addertjes onder het gras. Hopelijk wordt het volgend jaar allemaal nog makkelijker. We krijgen ongeveer het verwachte bedrag terug, zo laat de voorlopige berekening van de voorlopige teruggaaf zien. Al schrok ik even omdat ik het bedrag van mijzelf voor het totaalbedrag zag.
Is het goed nieuws? Ach het houdt een hoop Nederlanders weer van de straat. Een hele beroepsgroep leeft op belastingen en de voorlopige teruggaaf. Het zou zonde zijn deze mensen hun pleziertje te onthouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *