Bijzonder briefje

Ze bieden 140.000 tot 160.000 euro. Vandaag viel een wel heel bijzonder briefje in de brievenbus. Een ‘groep vermogende particuliere beleggers die geïnteresseerd zijn om diverse woningen aan te kopen van hetzelfde type als het huis waarin u woont’ presenteerde zich in een los A4’tje dat ongeadresseerd door de brievenbus was gegooid.
Ze hebben geen interesse in badkamer, keuken of achertuin. Wel hechten ze extra waarde aan buitenschilderwerk, wit binnenschilderwerk en eventuele dakkappelen.
Wat zouden die beleggers voor hebben met ons huis? De naam onderaan de brief doet enigszins Oost-Europees aan. Zouden ze het gaan uitmelken en verhuren aan Poolse gastarbeiders die met z’n tienen op een kamer voor een hoge huurpijs hier dan mogen wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *