Uitruimen en inrichten

De eerste vrije dag van een week. Ik ga verder met klussen en natuurlijk heerlijk uitrusten. Op het werk was het door de introductie van de nieuwe website erg druk. Nu hoop ik alles even te vergeten.
Vandaag ben ik gelijk doorgegaan met het uitruimen van het oude studiehok en het inrichten van de nieuwe studeerkamer op zolder. Het dreigt allemaal erg mooi te worden. Ergens is het best jammer dat nauwelijks anderhalf na het inrichten van het studiehok, alweer alles moet verhuizen. De oude verhuisdozen zijn hier heel handig bij.
Waar het ene plankje wordt opgeruimd, daar wordt het andere gebouwd. Daarom moet alles eerst in dozen wachten. De oude plankjes krijgen een nieuw plekje. Net zo handig. Er moeten in elk geval ongeveer even veel meters plank komen als in de oude situatie, anders red ik het niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *