Pas op

Met het mooie weer vanmiddag liepen we een rondje door het park. ‘Glijbaan, glijbaan’, zei Doris al enthousiast toen we de jassen aantrokken. Ze weet het precies. Als we een rondje door het park maken, mag ze van de glijbaan.
We liepen over het bruggetje dat naar het park leidt. Hier rijden ook auto’s en Doris moest van mij een hand geven. Ik groette vriendelijk naar een vrouw die aan de overkant met haar hond liep. De vrouw barstte in lachen uit. ‘Haha’, zei ze. ‘Je dochter gebaarde naar de auto die langsreed en zei: ‘Pas op.” Ze maakte met haar hand een afwijzend teken, om voor te doen hoe het gebeurde. Ik nam haar lachen over. Mijn dochter waarschuwt mij al voor de gevaren op de weg. Schitterend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *