Nieuwe fiets

Hij rijdt werkelijk heerlijk mijn nieuwe fiets. Gisteren reed ik een proefrondje en had zelfs geen last van de regen en wind. Het is een Giant met acht versnellingen, zo’n luxe fiets heb ik nooit van mijn leven gehad. Hij heeft de mooiste kleuren in grijs- en zwarttinten.

Het is mijn tweede nieuwe fiets. De eerste kreeg ik van mijn ouders toen ik op de middelbare school zat voor mijn verjaardag. Het zou de laatste zijn, maar deze heb ik ook grotendeels van mijn ouders gekregen.
Ik heb hem vandaag opgehaald. We waren de eerste klanten vanmorgen, zoveel haast had ik. Vervolgens heb ik er heerlijk Almere mee doorgereden. Heel trots en blij op mijn nieuwe fiets.

Een gedachte over “Nieuwe fiets”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *