Hij doet het weer!

Mijn oog is er weer. Een vreugdevolle tijding zo kort voor de kerst. Vanmiddag ging mijn oog weer onder de deskundige lens van de oogarts. Ze zag dat de wond vrijwel geheeld is.
Volgens haar blijft het risico bestaan dat de beschadiging weer open trekt. Vooral in de ochtenduren als het oog droog is door het slapen kan de wond weer opentrekken. Daarom moet ik goed opletten bij het ontwaken. Het beste is als ik een druppel vocht in mijn oog laat lopen en dan pas het oog helemaal opendoe. De plek is een zwak punt dat je goed in de gaten moet houden.
De komende periode vooral lekker zalf smeren, met name voor het slapen gaan om de droogte ’s ochtends tot een minimum te beperken.
Er is best mee te leven. Het had allemaal erger gekund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *